El proper 17 d’abril s’obre el termini per poder-se presentar als exàmens oficials de llengua catalana NIVELL C2 ANDORRA

Nova convocatòria d’exàmens oficials de llengua catalana de nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 per als candidats lliures. Aquesta és la segona convocatòria de l’any 2023.

Les inscripcions per poder-se presentar als exàmens estaran obertes del 17 al 27 d’abril, ambdós dies inclosos, i s’hauran de fer de forma telemàtica a www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros. Els no-residents han d’enviar la Sol·licitud d’informació o atorgament del número d’identificació administrativa i una còpia del passaport o document d’identitat a  catala_examens@govern.ad.

Poden accedir als exàmens oficials de llengua catalana les persones majors de setze anys en el moment en què tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat d’Andorra, que vulguin acreditar el seu coneixement de llengua catalana.

Els exàmens avaluen tant la comprensió oral i lectora dels candidats, com l’expressió i interacció escrites i orals. Els exàmens tindran lloc, segons el nivell, el divendres dia 9 de juny, el divendres 16 de juny o el dissabte 17 de juny. Els exàmens convocats en divendres tenen lloc al Centre de Català d’Escaldes, avinguda Esteve Albert, 4, baixos, d’Escaldes-Engordany. Els exàmens convocats en dissabte tenen lloc a l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, carrer Prat Salit, s/n, de Santa Coloma.

El dia 29 de juny, a les 10 hores, es publicaran els números del passaport o del document oficial d’identitat dels candidats declarats “aptes” i “no aptes” a les pàgines web www.educacio.ad o www.cultura.ad.

Els afiliats al sindicat i els alumnes dels cursos de nivell c2 català tindran assistència, assessorament i ajuda per membres del sindicat a andorra.

Ja està disponible el nostre curs de català nivell C2!
Aquesta és una excel·lent oportunitat per millorar les teves habilitats lingüístiques i demostrar el domini de l’idioma.

No esperis més i prepara’t per a les proves de juny

PREPARACIÓ NIVELL C2 CATALÀ

Feu un comentari