Esperem que la informació d’aquesta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li sigui útil. Com sap, Muface és un sistema d’assegurament públic en el qual es pot realitzar elecció d’entitat sanitària, així que vostè podrà optar per sistema sanitari públic (INSS), o privat a través d’entitats concertades, i  en tots dos es garanteix la provisió de la cartera de serveis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compti amb elements de judici per realitzar la seva elecció, vegi els enllaços que apareixen a continuació:

Alta de beneficiaris

Sistema sanitari públic.

SERVEIS PÚBLICS DE SALUT.

Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb Muface són les següents. Entri a cada enllaç i informi’s sobre la seva oferta.

ADESLAS(Abre en nueva ventana)
ASISA(Abre en nueva ventana)
DKV(Abre en nueva ventana)
IGUALATORIO MEDICO DE CANTABRIA.(Abre en nueva ventana)

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguin ja alguna identificació electrònica vàlida ( [email protected] Permanent o [email protected] PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l’ús de [email protected], que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació [email protected] pot obtenir-la com s’indica en aquest enllaç

GUIA DE BENVINGUDA A NOUS MUTUALISTES I INFOGRAFÍA.

Enllaç a la Guia de Benvinguda.(Abre en nueva ventana)

Enllaç a Infografia per a nous mutualistes(Abre en nueva ventana)