incorporació de 3.500 professionals de l’educació el proper 1 de gener de 2023

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha celebrat l’acord “històric” que s’ha signat aquest dijous amb els sindicats del comitè de vaga i que permet la incorporació de 3.500 professionals de l’educació el proper 1 de gener de 2023, tant a escoles com a instituts, reduint una hora la càrrega lectiva a tots els docents del sistema educatiu de Catalunya.

Segons el conseller tota la plantilla (de 76.406 mestres i professors) es podrà beneficiar d’aquesta reducció d’una hora lectiva, que es podrà aprofitar per dedicar més temps a la “coordinació de qualitat” i a facilitar el debat pedagògic en moments de canvi educatiu com l’actual, amb la implantació dels nous currículums, ha subratllat el titular d’Educació. A més, també es podrà donar una atenció de més qualitat a les famílies.

La realitat amb els horaris ja confeccionats qui tornarà a fer els horaris. Que passés amb els centres que no els redueixen l’hora lectiva al·legant que és impossible fer-la aquest curs, com se’ls compensarà als professors que no se’ls permeti fer.

Que passa amb els professors que estan treballant més hores lectives de les que els corresponen durant aquest curs.

Tot i que el conseller i alguns sindicats intenten vendre com un gran acord, la realitat l’únic que es guanya temps la resta de reinvidicacions queden apartada justificant-se amb la creació de comissions i allargant eternament l’aplicació

—————————————————————————————-