INFORMACIÓ ADJUDICACIONS CURS 24-25

El Departament dEducació ha presentat borrador de la Resolució de les adjudicacions provisionals per al curs 2024-2025.

Si continuen ocultant les places, no hi haurà llibertat per triar una plaça que sigui del teu interès o estigui a prop del teu domicili. Per aquesta raó, sol·licitem al departament que suprimeixi el Decret de Plantilles. A més, recordem que l’obtenció d’una plaça definitiva s’ha de fer a través del concurs de trasllats. Per això, cal que totes les places perfilades s’ofereixin al concurs de trasllats, i no n’hi ha prou que aquest curs 2024-2025 no es creïn més places perfilades.

La transparència en l‟assignació de places és fonamental per garantir la igualtat d‟oportunitats il‟elecció informada per part del professorat.

Todas las personas que hayan aprobado las oposiciones en junio de 2024 tendrán destino de prácticas a partir del 1 de septiembre de 2024.

A la fase de pràctiques, si els centres han sol·licitat la continuïtat en l’especialitat en què estan treballant, les persones podran continuar treballant el proper curs, fins i tot si és una especialitat diferent de la que van aprovar inicialment. Aquesta flexibilitat permet adaptar-se a les necessitats dels centres.

El Departament té previst publicar la resolució dadjudicacions provisionals per al curs 2024-2025 després de la Setmana Santa.
Els terminis de presentació de sol·licituds començaran després del dia 24 abril, encara que encara no hi ha dates concretes definides.

Des d‘ASINPRE, informarem de totes les novetats

Feu un comentari