INFORMACIÓ CONCURS DE TRASLLATS

Molt important

En aquest concurs de trasllats no es publicarà la llista d’admesos i exclosos amb les puntuacions i es passarà directament a la publicació de la resolució provisional d’adjudicacions.

Les sol·licituds es realitzaran del 17 d’octubre al 7 de novembre, com sempre sense saber quines seran les places prèvies.

El sindicat ASINPRE en el nostre compromís d’ajuda al professorat mitjançant videoconferència farem una xerrada informativa per explicar el procediment del concurs de trasllats i resoldre els dubtes que pugueu tenir.

Us avisarem properament de la data de la xerrada

El Departament no es compromet a treure totes les places 

El Sindicat ASINPRE alora molt negativament que no tregui totes les places per a aquest concurs, primer per les conseqüències negatives que suposa per al personal funcionari en pràctiques, propietaris provisionals o definitius que volen canviar de centre.

Recorden al departament que les places les perfilades i específiques hauran de sortir totes a concurs per complir   la sentència del TS que dictamina que les entrevistes no poden ser eliminatòries i que l’adjudicació ordinàries de places és el concurs de trasllats.

Les places en centres d’adults  no sortiran en el concurs de trasllats, continua amb la seva política d’adjudicar a dit i impedir l’accés i la mobilitat als centres d’adults

Feu un comentari