INFORMACIÓ PER ALS OPOSITORS OPOSICIONS ORDINARIES

Si us trobeu en la preparació per a les oposicions ordinàries, és completament normal que els nervis es trobin alterats. En aquests crucials dies previs a l’examen, és molt important mantenir la calma, actuar amb serenitat i prendre decisions basades en la raó, evitant actuar per impulsos.

Recomanacions

S’aconsella tenir la programació ja guardada en format PDF i signada digitalment abans de dimarts. El PDF que heu de portar per imprimir i presentar al tribunal el dia 27 en paper, és el mateix que heu d’enviar el dia 26 per correu electrònic al tribunal.

Signatura Digital

Quant a on s’ha de fer la signatura digital, la convocatòria no ho especifica. Alguns opositors opten per fer-ho a la portada de la programació, mentre que altres ho fan a l’última pàgina. Ambdues formes són vàlides.

Suport i Assessorament

Si tens dubtes, recorda que pots comptar amb el nostre equip SINDICAT ASINPRE i els professors que t’han preparat. Per oferir-vos més suport, us proporcionem l’enllaç a les preguntes freqüents que ha publicat el departament.

Preguntes freqüents

L’Èxit a les Oposicions

No oblidis que la constància i la dedicació són elements clau per obtenir èxit a les oposicions. Mantingues l’enfocament, la perseverança i l’esforç constant.

Molt èxit en aquestes oposicions!

Feu un comentari