EL PRECARI PANORAMA LABORAL DEL PROFESSORAT EN COMPARACIÓ AMB ALTRES COMUNITATS .

La manca d’avenços després del canvi de conseller la proposta realitzada als sindicats és exactament la mateixa que va oferir el curs passat sent rebutjada pels sindicats de la mesa sectorial.
Que van convocar al professorat a diferents dies de vaga i mobilitzacions per desconvocar-la posteriorment amb uns resultats pírrics, que van vendre amb uns grans èxits.

Fem memòria dels motius de la desconvocatòria de la vaga era que es crearia una comissió per al pagament estadis, i una altra per a la reducció de les dues hores lectives dels majors de 55 anys, altres comunitats tenen reduccions de 3 hores i fins i tot la reducció de 1/3 de la jornada cobrant el 100%, això possibilitaria augmentar la plantilla i tenir millors recursos, però crear una comissió per recuperar el que ja era nostre no cal cap comissió només posar la plantilla per poder reduir les hores.

Els estadis 12 anys perdent diners no vull fer els càlculs dels diners que hem perdut mensualment a Catalunya, no en tenen prou amb estar a la cua de les comunitats en què menys es cobra hem d’afegir la poca voluntat dels que estan al govern de tenir cura dels seus professors.

Es preocupa que després d’haver rebutjataquesta proposta en el curs passat, hagin sindicats que ara estiguen considerant acceptar sense un benefici econòmic inmediat per al professorat.

El que estan aconseguint amb les convocatòria de vagues i mobilitzacions d’un dia seguida de resultats insatisfactoris, genera descontentament entre els professors.

És hora de realitzar una protesta indefinida per aconseguir revertir els caos en l’educació”.

Feu un comentari