INFORMACIÓ MESA SECTORIAL

Informació oposicions

Les notes definitives de la fase d’oposició de tots els tribunals es publicaran el 26 o 27 de setembre.

Els tribunals que han tingut problemes per poder obrir la pestanya de la presentació de reclamacions tindran igualment dos dies per poder reclamar.

Els tribunals no poden baixar les notes salvo un error manifiesto, i només contestaran a les al·legacions presentades.

Fase de mèrits

La fase de mèrits es farà en el aplicatiu de l‘espai personal opositor el termini de presentació serà de 5 dies hàbils . Hi haurà dades que ja estaran introduïdes,  també es podran adjuntar nous mèrits.

Data prevista presentació mèris inici octubre. La setmana que bé en la web departament tindreu informació procediment presentació de mèrits

Concurs de mèrits

La setmana vinent es publicarà la nova llista de seleccionats del concurs de mèrits, seguint l’ordre de la llista complementària. entre renuncias i que no han pres possessió de la plaça 78 persones.

Es publicarà el llistat de recursos d’alçada estimats i, per tant, els afectats apareixeran al llistat de seleccionats, si és el cas. Els recursos desestimats rebran resposta més endavant

Posteriorment, es publicarà el llistat definitiu de proposta de persones seleccionades. Aquest llistat es publicarà al DOGC i s’enviarà al Ministerio per a la seva publicació al BOE a finals setembre.

Feu un comentari