NOVA SENTENCIA JUDICIAL CONTRA EL DECRET DE PLANTILLES

El sindicat ASINPRE vol felicitar el sindicat ASPEPC-SPS per una nova victòria judicial, importantísima, contra el Decret de Plantilles.

El sindicat ASINPRE en la mateixa línia de portar al jutjat totes aquelles regularitats que es produeixin, però el més trist és que les batalles judicials les paguen tots els docents, perquè recursos que haurien d’anar als centres, a les millores de les condicions laborals dels docents, es gasten en judicis i costes judicials.

Ara queda que els tribunals executin una sentència ferma sense possibilitat de recurs com és el tema de les entrevistes, amb les greus conseqüències que pot tenir.

La convocatòria ENS/2611/18, de 6 de novembre, de concurs de mèrits específics, emparada en el Decret de plantilles, adjudicava places definitives en funció de criteris arbitraris i opacs, com ara l’entrevista eliminatòria, i entrava en concurrència amb el concurs de trasllats, convocatòria ENS/2502/2018, de 23 d’octubre.

La sentència 228/2022 del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 17, de Barcelona, anul·la aquella convocatòria i la seva corresponent resolució, que queda revocada i sense efecte.

Que passés amb aquells professors que van renunciar a la seva definitiva per anar a dit a un altre centre de manera definitiva sense passar per un concurs de trasllats.
O se seguirà tapant la vergonya del concurs de trasllats que no surten totes les places perquè el professorat pugui ser definitiu d’una vegada, o com passa ara que et pots jubilar sense haver estat definitiu per falta de places.

Feu un comentari