PITJOR IMPOSSIBLE INFORMACIÓ SOBRE LA SIGNATURA FULL BAREMACIÓ MÈRITS

Entenem les teves preocupacions sobre el despropòsit del concurs de mèrits i la seva gestió continua. És comprensible que està frustrat amb la situació actual i les decisions preses pel Departament d’Educació.

És important que els processos de concursos de mèrits siguin transparents, justos i accessibles per a tots els participants. Si hi ha hagut problemes amb la signatura digital del document de sol·licitud de baremació, és responsabilitat del Departament assegurar que els aspirants no segueixen perjudicats per aquesta qüestió.

El Departament ha informat una vegada tancat el procès que la signatura del full de sol·licitud de baremació de mèrits ha de ser digital. Tot i això, s’ha indicat que tindrà en compte la valoració en tots els casos, independentment de si es disposa de firma digital o no. No obstant això, és possible que els tribunals demanin als aspirants que rectifiquin la signatura.

Per tant, si algú no ha signat electrònicament el document, haurà de corregir-ho si se li demana. S’està estudiant la possibilitat de fer-ho durant la presentació de reclamacions a la llista provisional de mèrits. En tot cas, és proporcionarà la informació necessària als aspirants afectats.

Malgrat que el Departament ha indicat que, en principi, ningú no serà eliminat per no haver presentat aquest document sense signatura electrònica, ASINPRE exigira al Departament d’Educació que accepti les sol·licituds amb qualsevol tipus de signatura. sense necessitat de tornar-la a presentar.

Això és deu al fet que ni en la resolució ni en les instruccions s’estableix que sigui obligatori signar digitalment per evitar causar més ansietat als participants en aquesta qüestió.

En el comunicat enviat el 11 d’octubre ASINPRE INFORMA: Davant de les informacions que estan circulant en nom d’algun sindicat amb respecte de la signatura del full de mèrits, volem aclarir que segons la resolució del Departament d’educació no queda especificat que la signatura hagi de ser digitalitzada. Per tant, entenem que es pot fer servir qualsevol de les dues opcions.

Tot i així, des del nostre sindicat us aconsellem que tingueu el més aviat possible el vostre certificat digital ja que aquest és imprescindible per realitzar qualsevol tràmit amb l’administració pública.

i per ajudar-vos farem una xerrada per ajudar-vos a sol·licitar-ho el dilluns dia 23 d’octubre

XERRADA OBTENCIÓ CERTIFICAT DIGITAL

Feu un comentari