PREPARACIÓ OPOSICIONS ORDINARIES

Estàs llest per preparar-te i assolir les teves metes professionals? No busquis més! Al sindicat ASINPRE tenim els millors cursos de preparació per a oposicions.

Entenem la importància d’una preparació sòlida i completa per superar les oposicions. El nostre equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el camp de l’educació està llest per guiar-te en cada pas del camí.

Els nostres cursos estan dissenyats per proporcionar-te el coneixement i les habilitats necessàries per destacar en les oposicions i assegurar el teu èxit.

Oferim una àmplia varietat de cursos adaptats a les teves necessitats específiques. Preparem la programació didàctica amb les seves corresponents unitats didàctiques o situació d’aprenentatge, simulacres de defensa,

També oferim temaris amb descomptes per a la seva compra.

Al mes de maig realitzarem també cursos de preparació per a supòsits pràctics.

Et proporcionarem totes les eines necessàries perquè et sentis segur i preparat el dia de la prova.

A ASINPRE ens enorgulleix l’èxit dels nostres alumnes. La nostra taxa d’aprovats és alta i molts dels nostres estudiants han aconseguit obtenir la seva plaça de funcionari.

Estem compromesos amb el teu èxit i t’oferirem tot el suport i l’orientació que necessitis durant tot el procés de preparació.

No perdis aquesta oportunitat única d’assolir les teves metes professionals! Visita el nostre lloc web a asinpre.org per obtenir més informació sobre els nostres cursos de preparació per a oposicions del cos de mestres, secundària i cicles formatius.

Inscriu-te avui mateix i comença el teu camí cap a l’èxit!

Feu un comentari